Mi smo Laboratorija vaše porodice!

 • 2003

  Počeli smo sa radom 2003. godine rešenjem Ministarstva zdravlja Republike Srbije, kao prva privatna zdravstvena ustanova koja je dobila dozvolu da radi genetske analize.

  Tokom godina, prerasli smo u veliki sistem Aqualab plus laboratorija. Početkom 2012. godine uspostavljamo saradnju sa najvećim lancem laboratorija u Evropi, grupacijom Synlab GmbH & Co. KG, osnovanom 1998. godine u Nemačkoj.

 • Naš stručni tim

  Stručni tim Aqualab plus laboratorija čine: doktori nauka, profesori Univerziteta, lekari specijaliste iz oblasti kliničke biohemije, transfuziologije , mikrobiologije, patohistologije, medicinske citologije, kao i veliki broj medicinskih biohemičara i laboratorijskih tehničara. Danas, tim AQUALAB Plus laboratorija čini preko 250 ljudi, a broj se svakodnevno povečava. Svi zaposleni su članovi odgovarajućih zdravstvenih komora i stručnih udruženja i redovno se usavršavaju kroz kontinuiranu medicinsku edukaciju i praćenje najnovije stručne literature.

 • Poverenje u kvalitet

  Poverenje u kvalitet ostvarujemo:

  - radom po principima dobre laboratorijske prakse
  - primenom i stalnim unapređenjem sistema upravljanja kvalitetom, zasnovanog na sertifikaciji nemačkog TÜV SÜD prema ISO 9001:2015.
  - sistemom unutrašnje i spoljašnje kontrole kvaliteta
  - primenom standardnih međunarodno priznatih metoda ispitivanja
  - brzim izdavanjem rezultata
  - stručnim konsultacijama sa korisnicima
  - širokim spektrom standardnih i visokospecifičnih analiza.

 • 2019

  Aqualab plus u svom sistemu imaju više od 50 laboratorija

  Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Eodem modo typi qui nunc nobis videntur parum clari, fiant sollemnes in futurum.qui sequitur mutationem consuetudium lectorum.

  Broj laboratorija u našem sistemu se non stop povećava....

Rekli su o nama:

Bila sam u laboratoriji u Novom Sadu. Zaposleni su dvni i strpljivi, imali su živaca za sva moja pitanja, čak pitaju i "Da li se bojite?" pre nego...

Tanja Liman

Zelela bih da pohvalim Vasu zaposlenu u Laboratoriji na Banovom Brdu,leb.tehnicara Ivanu. U zadnje vreme sam dva puta koristila Vase usluge,to je bilo nedeljom 02/06 I 18/06 I svaki put je bila Ivana koja je radila sama. Izuzetno ljubazna,pristupacna ,jako profesionalana, strpljiva, usluzna.zaista sve pohvale za nacin na koji obavlja svoj posao I na nacin na koji komunicira sa pacijentima.

Tajana Gajdaš
 • Adresa:

  Bulevar Dr Zorana Djindjica 97, Niš

 • Telefoni:

  018/531-231

  062/250-380, 064/87-56-170

 • Email kontakt:

  office@aqualab.rs

 • Website:

  www.laboratorijanis.rs

  www.aqualab.rs